Restaurant in Tienen

Lekker eten in Tienen !

’t Slagershof,

Restaurant in Tienen

Restaurant voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een restaurant dat net iets meer is dan een restaurant alleen? Dan bent je bij ’t Slagershof in Tienen aan het juiste adres. Gezellig dineren of een feest organiseren dat net die extra toets heeft, het kan hier allemaal !

In het Slagershof heeft de gast de mogelijkheid om zelf zijn 4-gangenmenu samen te stellen.

Een lekkere aperitief, de keuze uit 8 voorgerechten, 9 hoofdschotels ofwel vis- ofwel vleesgerechten, en de keuze uit verschillende nagerechten voor 26.90 € per persoon. Reserveren op voorhand is aangeraden.

Het vernieuwde interieur zorgt voor zowel aangename gezelligheid als voor intimiteit. Bij mooi weer kan er worden gedineerd op het riante terras.

Time to party!

Vrijdag- en zaterdagavond is het tijd om te feesten! Vier je familiefeest, verjaardag, personeelsfeest etc. tijdens het feestfestijn of kom gewoon met enkele vrienden langs. Op aanvraag loopt dit uit tot een dansavond met aangepaste muziek.

Wil je graag op de hoogte blijven van de verschillende evenementen die ’t Slagershof organiseert, schrijf je dan in op de nieuwsbrief via de website : http://www.slagershof.be

ADRES: Slachthuisstraat 36, 3300 Tienen Tel. 016 821 38

slagershof@gmail.com

KEUKEN: Belgisch-Franse keuken

OPEN: Maandag tot donderdag : 09.00u tot 20.00u

Vrijdag en Zaterdag: 18.00u tot 22.00u

Zondag: 11.00u tot 20.00u

KAARTEN: Creditkaarten Master & Visa, Bancontact

Vrijdag 21 juli Zomerfeesten – Mosselfeesten : Slagershof Tienen 016/821382